Kuchař/kuchařka teplých pokrmů
Praha
13 000
Kč
- 20. 1. 2025 - 27. 3. 2025
- 150 hod + 7 hod zkouška (z toho 70 hodin teorie a 80 hodin praxe)
- Výuka teorie 2x týdně, zejména úterky a čtvrtky odpoledne podle aktuálních časových možností lektorů.
Kurz je koncipován jako přípravný kurz na zkoušku před autorizovanou osobou. Pro vydání živnostenského oprávnění lze použít soubor tří osvědčení o profesní kvalifikaci, s tímto souborem se lze též přihlásit na učiliště společného stravování k závěrečným zkouškám.
Cena je stanovena včetně studijních materiálů a zkoušky před autorizovanou osobou. Požadovaná záloha/jistina ve výši 30 % kurzovného je splatná do 7 dnů po obdržení platebních instrukcí v potvrzujícím e-mailu o přijetí přihlášky.
Plánovaný rozpis výuky – kurz Příprava teplých pokrmů ZDE
- Obsah kurzu: Kuchařská technologie, potraviny a výživa, hospodářské výpočty a evidence, stolničení
- Kuchař/kuchařka teplých pokrmů