Pekař (úplná kvalifikace)
- Pekař/pekařka chleba a běžného pečiva
- Pracovník/pracovnice výroby jemného pečiva
Praha
- 14. 1. 2025 - 29. 4. 2025
- 25 vyučovacích hodin teorie, 25 hodin řízených nácviků
- Systém výuky: Výuka teorie probíhá on-line, 1-2x týdně v podvečerních hodinách, zejména pondělky a úterky. V průběhu kurzu se uskuteční 5 praktických cvičení pod vedením lektora. Budou se konat zejména ve čtvrtek, jedna lekce v sobotu.
Jedná se o řízenou přípravu organizovanou na míru pro jednotlivce či skupiny ke zkouškám profesní kvalifikace v souladu s hodnotícími standardy NSK. Soubor osvědčení o získání profesních kvalifikací lze použít jak pro zaměstnanecký poměr, tak k žádosti o živnostenské oprávnění. Příprava obsahuje jak teoretickou, tak praktickou část.
Cena je stanovena včetně přípravy na zkoušky a 2 zkoušek před autorizovanou osobou. Požadovaná záloha/jistina ve výši 30 % kurzovného je splatná do 7 dnů po obdržení platebních instrukcí v potvrzujícím e-mailu o přijetí přihlášky.
U tohoto programu nelze žádat o úhradu úřad práce. Je koncipován tak, aby účastník po složení zkoušky měl doklady na prokázání kvalifikace pro živnostenský list.
Tento program je vhodný i pro mimopražské účastníky, protože hodiny teorie budou probíhat v tomto termínu online (2x týdně v podvečerních hodinách). Praktické nácviky proběhnou prezenčně.
Pekař/pekařka chleba a běžného pečiva (29-001-H),
Pracovník/pracovnice výroby jemného pečiva (29-002-H):
Na přípravu a zkoušku se lze přihlásit také pouze na jednu z profesních kvalifikací samostatně.
- Obsah kurzu: Obsah kurzu se řídí hodnotícími standardy Národní soustavy kvalifikací.
- Pekař/pekařka chleba a běžného pečiva
- Pracovník/pracovnice výroby jemného pečiva