Pekař (úplná kvalifikace)

Praha

15 500
  • 27. 9. 2022 - 15. 12. 2022
  • 25 vyučovacích hodin teorie, 25 hodin řízených nácviků
  • Systém výuky: V tomto termínu výuka teorie proběhne online, nácviky prezenčně.

Jedná se o řízenou přípravu organizovanou na míru pro jednotlivce či skupiny ke zkouškám profesní kvalifikace v souladu s hodnotícími standardy NSK. Soubor osvědčení o získání profesních kvalifikací lze použít jak pro zaměstnanecký poměr, tak k žádosti o živnostenské oprávnění. Příprava obsahuje jak teoretickou, tak praktickou část.

Zaváděcí cena je stanovena včetně  zkoušek před autorizovanou osobou.

Tento program je vhodný i pro mimopražské účastníky, protože hodiny teorie budou probíhat v tomto termínu online (2x týdně v podvečerních hodinách). Praktické nácviky proběhnou prezenčně. 

Výroba chleba a běžného pečiva (29-001-H), Výroba jemného pečiva (29-002-H):
Na přípravu a zkoušku se lze přihlásit také pouze na jednu z profesních kvalifikací samostatně. 

Přihlásit se do kurzu