Výroba chleba a běžného pečiva

Praha

14 000
  • 13. 9. 2021 - 25. 10. 2021
  • 40 hodin teorie, 140 hodin provozní praxe
  • Systém výuky: Prezenčně nebo částečně on-line podle rozvrhu, teorie 2x týdně v odpoledních hodinách.

Jedná se řízenou skupinovou přípravu ke zkouškám profesní kvalifikace v souladu s hodnotícím standardem NSK.  Výstupním dokladem po složení zkoušek je Osvědčení o získání profesní kvalifikace. Příprava obsahuje jak teoretickou, tak praktickou část.

Tato varianta kurzu je akreditovaná MŠMT. O úhradu kurzu je možné žádat úřad práce formou tzv. zvolené rekvalifikace.

Teorie probíhá podle rozvrhu, většinou dvakrát týdně v odpoledních hodinách.

Provozní praxe se řídí individuálně zpracovaným harmonogramem.

Přihlásit se do kurzu