Cukrář (úplná kvalifikace)
- Cukrář/cukrářka pro výrobu zákusků a dortů
- Pracovník/pracovnice výroby jemného pečiva
- Cukrář/cukrářka pro výrobu restauračních moučníků
Praha
- 11. 4. 2023 - 17. 6. 2023
- Cukrář/cukrářka pro výrobu zákusků a dortů 200 hodin + doškolení a zkoušky Pracovník/pracovnice výroby jemného pečiva a Cukrář/cukrářka pro výrobu restauračních moučníků (20 hodin)
- Systém výuky: Výuka teorie 1 – 2x týdně v odpoledních hodinách (převážně 14 – 18 hodin). Provozní praxe podle individuálního rozpisu.
Jedná se o řízenou přípravu ke zkouškám profesní kvalifikace v souladu s hodnotícími standardy NSK. Profesní kvalifikace Cukrář/cukrářka pro výrobu zákusků a dortů probíhá podle akreditovaného programu MŠMT, zbývající dvě profesní kvalifikace se vyučují formou doškolení. Soubor osvědčení o získání profesních kvalifikací lze použít jak pro zaměstnanecký poměr, tak k žádosti o živnostenské oprávnění, možná je i přihláška k učňovským zkouškám. Příprava obsahuje jak teoretickou, tak praktickou část.
Cena je stanovena včetně studijních materiálů a zkoušek před autorizovanou osobou.
Výuka teorie v tomto termínu bude realizována převážně online. Program je tedy vhodný i pro mimopražské účastníky. Praktické nácviky proběhnou prezenčně.
Pro rezervaci místa v kurzu je nutné vyplnit elektronickou přihlášku.
- Obsah kurzu: Obsah kurzu se řídí hodnotícími standardy Národní soustavy kvalifikací.
- Cukrář/cukrářka pro výrobu zákusků a dortů
- Pracovník/pracovnice výroby jemného pečiva
- Cukrář/cukrářka pro výrobu restauračních moučníků