• pic1
  • pic2
  • pic3
  • pic4
  • pic5
  • pic6
  • pic7
  • pic8
  • pic9
  • pic10
  • pic11
  • pic12
  • pic13
  • pic14
  • pic15
  • pic16
  • pic17
  • pic18
  • pic19
  • pic20
  • pic21
  • pic22
  • pic23
  • pic24

Kontaktní informace

1. divize

jednatelka:Jaroslava Beranová kancelář:Ke Stírce 730/11
Praha 8
180 00
telefon:602 226 090 číslo bankovního účtu:157674433/0300 email:jaroslava.beranova@ivex.cz webová stránka 1. divize IVEX, s.r.o., 1. divize

2. divize

jednatelka:PhDr.Věra Jirásková kancelář:Vranice 22
Uhlířské Janovice
285 04
telefon:603 767 703 (T-mobile)
725 440 159 (O2)
email:vera.jiraskova@ivex.cz účetnictví a organizace kurzůLinda Jirásková, DiS
tel.: 739 217 354 (T-mobile)
email:linda.jiraskova@ivex.cz číslo bankovního účtu:1217640011/0100

Kancelář - návštěvy

Ke Stírce 730/11
Praha 8
180 00
pozn.: po telefonické domluvě

Učebny

Londýnská 782/34
Praha 2
120 00

Chabařovická 1125/4
Praha 8
182 00

Ke Stírce 730/11
Praha 8
182 00

Fakturační a doručovací adresa

Název a sídlo firmy, doručovací a fakturační adresa:
IVEX, s.r.o. Lohniského 848/17 152 00 Praha 5 - Hlubočepy IČ: 45277460

Partnerské weby

Autorizace udělené
IVEX, s.r.o.

Kuchař (úplná kvalifikace) --- Praha
Název kurzuKuchař (úplná kvalifikace) --- Praha
- Příprava teplých pokrmů
- Příprava pokrmů studené kuchyně
- Příprava minutek
NSK kód(65-001-H), (65-002-H), (65-004-H) Profesní kvalifikace
Charakteristika kurzu a informace o závěrečné zkoušceNabídka pro zájemce o úplnou kvalifikaci v oboru Kuchař k získání Živnostenského listu. Skládá se ze tří profesních kvalifikací: Příprava teplých pokrmů (65-001-H), Příprava pokrmů studené kuchyně (65-002-H) a Příprava minutek (65-004-H). Výstupní doklad lze použít v rámci povinného souboru profesních kvalifikací k vydání Živnostenského oprávnění. Se souborem osvědčení o profesních kvalifikacích je možno se přihlásit na SOU k závěrečné zkoušce k získání výučního listu.
Náplň programuV rámci programu probíhá kombinovaný přípravný kurz, v rámci kterého se skládají tři zkoušky profesních kvalifikací Příprava teplých pokrmů, Příprava minutek, Příprava pokrmů studené kuchyně.
Obsah zkoušekKe stažení zde: PDF PDF PDF
Nejbližší termín zahájení a kde 19. 9. 2018 v Praze
Termín zahájení/ukončeníZahájení: 19. 9. 2018
Ukončení: 17. 12. 2018
Vyučovací celkyKuchařská technologie, potraviny a výživa, hospodářské výpočty a evidence, stolničení
Rozsah kurzu230 hodin (z toho 140 hodin teorie a 90 hodin praxe)
Systém výukyVýuka teorie 2x týdně, 1. část zejména pondělky a středy, 2. a 3. část zejména úterky a čtvrtky v odpoledních hodinách. Výukové dny a časy závisí na aktuálních časových možnostech lektorů.
Cena kurzu 25.000,- (cena balíčku včetně zkoušek před autorizovanou osobou; cena se může navýšit v případě, že záloha na průběh zkoušek profesních kvalifikací nepokryje náklady ze strany externích autorizovaných osob; v ceně nejsou zahrnuty učebnice)
Informace k ceněUvedená cena platí pouze pro samoplátce Při úhradě úřady práce se musí objednat jednotlivé profesní kvalifikace každá samostatně (od zaří 2018 bude navýšena hodinová dotace)
Adresa učebnyKe Stírce 11, Praha 8, Londýnská 34, Praha 2
Odborné pracovištěChabařovická 4/1125, Praha 8 a ZŠ a MŠ Barrandov, Chaplinovo nám., Praha 5
PořádáIVEX, s.r.o. – 2. divize, PhDr. Věra Jirásková
KancelářKe Stírce 11, Praha 8 - návštěvy po telefonické domluvě
Telefon603 767 703
Emailvera.jiraskova@ivex.cz
Bankovní spojeníč.ú. 1217640011/0100, KB Praha 1
Úhrada kurzovnéhobankovním převodem nebo v hotovosti při zahájení kurzu
Sídlo firmy - doručovací adresaLohniského 848/17, 152 00 Praha 5 - pouze pro písemný styk
452 77 460
Místo konáníPlzeň
Datum zahájení / ukončenípo sestavení skupiny
Rozsah kurzu230 hodin (z toho 150 hodin teorie a 80 hodin praxe)
Systém výuky2x týdně výuka teorie v odpoledních hodinách
Cena kurzu25.000 Kč (cena balíčku včetně zkoušek před autorizovanou osobou se může navýšit v případě, že záloha na průběh zkoušek profesních kvalifikací nepokryje náklady ze strany externích autorizovaných osob)
Adresa učebnyPobřežní ul., Dům odborových svazů, Plzeň
Odborné pracovištěadresa bude upřesněna
Místo konáníTřešť
Datum zahájení / ukončenípo sestavení skupiny
Rozsah kurzu230 hodin (z toho 150 hodin teorie a 80 hodin praxe)
Systém výuky1 x za 14 dní výuka teorie pátek odpoledne a sobota celodenně
Cena kurzu25.000 Kč (cena balíčku včetně zkoušek před autorizovanou osobou se může navýšit v případě, že záloha na průběh zkoušek profesních kvalifikací nepokryje náklady ze strany externích autorizovaných osob)
Adresa učebnySOŠ K Valše 38, Třešť
Odborné pracovištěadresa bude upřesněna
PoznámkaPovinný zdravotní průkaz. Praktický výcvik podle dohody s účastníkem.
Přípravu na zkoušku před autorizovanou osobou lze domluvit také formou individuálních konzultací.

Tabulku lze také stáhnout: PDF ODT DOC

Přihláška do kurzu ke stažení: PDF ODT DOC

Online přihláška
Kuchař - Úplná kvalifikace
Praha 19.9.2018 Plzeň po sestavení skupiny Třešť po sestavení skupiny
230 hodin
25.000 Kč (cena balíčku se může navýšit)
Zadejte validní e-mailovou adresu!
Vyplňte vaším dotazem/zprávou!
Souhlasím s obchodními podmínkami

Žadatel zároveň uděluje souhlas se zpracováním osobních údajů dle §5 odst. 2 zákona č. 101/2000 Sb.