• pic1
  • pic2
  • pic3
  • pic4
  • pic5
  • pic6
  • pic7
  • pic8
  • pic9
  • pic10
  • pic11
  • pic12
  • pic13
  • pic14
  • pic15
  • pic16
  • pic17
  • pic18
  • pic19
  • pic20
  • pic21
  • pic22
  • pic23
  • pic24

Kontaktní informace

1. divize

jednatelka:Jaroslava Beranová kancelář:Ke Stírce 730/11
Praha 8
180 00
telefon:602 226 090 číslo bankovního účtu:157674433/0300 email:jaroslava.beranova@ivex.cz webová stránka 1. divize IVEX, s.r.o., 1. divize

2. divize

jednatelka:PhDr.Věra Jirásková kancelář:Vranice 22
Uhlířské Janovice
285 04
telefon:603 767 703 (T-mobile)
725 440 159 (O2)
účetnictví a organizace kurzůLinda Jirásková, DiS
tel.: 739 217 354 (T-mobile)
číslo bankovního účtu:1217640011/0100 email:vera.jiraskova@ivex.cz

Kancelář - návštěvy

Ke Stírce 730/11
Praha 8
180 00
pozn.: po telefonické domluvě

Učebny

Londýnská 782/34
Praha 2
120 00

Holečkova 104/4
Praha 5
150 00

Ke Stírce 730/11
Praha 8
180 00

Fakturační a doručovací adresa

Název a sídlo firmy, doručovací a fakturační adresa:
IVEX, s.r.o. Lohniského 848/17 152 00 Praha 5 - Hlubočepy IČ: 45277460

Partnerské weby

Autorizace udělené
IVEX, s.r.o.

Výroba zákusků a dortů
Název kurzuVýroba zákusků a dortů --- Praha
NSK kód(29-007-H) Profesní kvalifikace
Charakteristika kurzu a informace o závěrečné zkoušceKurz je koncipován jako příprava ke zkoušce před autorizovanou osobou, která je součástí kurzu. Výstupní doklad (Osvědčení) lze použít v rámci povinného souboru tří profesních kvalifikací k vydání živnostenského oprávnění. Jednotlivá Osvědčení o profesní kvalifikaci slouží pro zaměstnanecký poměr. Získání určité kombinace profesních kvalifikací opravňuje k připuštění k závěrečné zkoušce vedoucí k výučnímu listu, vždy v určitém oboru vzdělání. Závěrečnou zkoušku z oboru Cukrář (29-54-H/01) lze složit po předložení osvědčení o získání následujících profesních kvalifikací: Výroba jemného pečiva, Výroba restauračních moučníků a Výroba zákusků a dortů. Zkoušku lze složit na školách, kde se tento obor vyučuje. Více informací na stránkách www.narodni-kvalifikace.cz
Obsah zkouškyKe stažení zde: PDF
Nejbližší termín zahájení a kde 18.9.2018 v Praze
Datum zahájení / ukončení Zahájení: 18.9.2018
Ukončení: 10.12.2018
Možnost složení zkoušekÚčastníkům kurzu VZAD nabízíme složení zkoušek profesní kvalifikace Výroba restauračních moučníků a Výroba jemného pečiva za zvýhodněných podmínek.
Vyučovací celkyCukrářská výroba, suroviny, ekonomika a evidence.
Rozsah kurzu200 hodin (3 měsíce) (z toho 60 hodin teorie a 140 hodin praxe)
Systém výukyvýuka teorie úterky (od 14:00) a čtvrtky odpoledne, provozní praxe podle individuálního rozpisu
Cena kurzu 15.500,- (cena včetně učebnic a zkoušky před autorizovanou osobou na profesní kvalifikaci a příplatku 2.000,- za zajištění odborného praktického výcviku v pražské cukrářské výrobně) pokud si provozní praxi zajistí účastník sám, nebude tento příplatek účtován
Adresa učebnyKe Stírce 11, Praha 8
Odborné pracovištěHolečkova 4, Praha 5
PořádáIVEX, s.r.o. – 2. divize, PhDr. Věra Jirásková
KancelářKe Stírce 11, Praha 8 - návštěvy po telefonické domluvě
Telefon603 767 703
Emailvera.jiraskova@ivex.cz
Bankovní spojeníč.ú. 1217640011/0100, KB Praha 1
Úhrada kurzovnéhobankovním převodem nebo v hotovosti při zahájení kurzu
Sídlo firmy - doručovací adresaLohniského 848/17, 152 00 Praha 5 - pouze pro písemný styk
452 77 460
Místo konáníPlzeň
Datum zahájení / ukončenípo sestavení skupiny
Rozsah kurzu200 hodin (3 měsíce) (z toho 60 hodin teorie a 140 hodin praxe)
Systém výukyvýuka podle rozpisu v dopoledních i odpol. hodinách
Cena kurzuskupina 15.500 Kč, indiv.příprava - podle kalkulace
Adresa učebnyPobřežní ul., Dům odborových svazů, Plzeň
Odborné pracovištěadresa bude upřesněna
Místo konáníTřešť
Datum zahájení / ukončenípo sestavení skupiny
Rozsah kurzu200 hodin (3 měsíce) (z toho 60 hodin teorie a 140 hodin praxe)
Systém výukyvýuka podle rozpisu v dopoledních i odpol. hodinách
Cena kurzuskupina 15.500 Kč, indiv.příprava - podle kalkulace
Adresa učebnySOŠ K Valše 38, Třešť
Odborné pracovištěadresa bude upřesněna
PoznámkaPraktický výcvik podle časových možností účastníka a provozoven. Povinný je průkaz pro práci v potravinářství. Účastník bude potřebovat pracovní oblečení podle hygienických předpisů.

Tabulku lze také stáhnout: PDF ODT DOC

Přihláška do kurzu ke stažení: PDF ODT DOC

Online přihláška
Výroba zákusků a dortů
Praha 18.9.2018 Plzeň po sestavení skupiny Třešť po sestavení skupiny
200 hodin
15.500 Kč (včetně odborné zkoušky a příplatku za zajištění praxe)
Zadejte validní e-mailovou adresu!
Vyplňte vaším dotazem/zprávou!
Souhlasím s obchodními podmínkami

Žadatel zároveň uděluje souhlas se zpracováním osobních údajů dle §5 odst. 2 zákona č. 101/2000 Sb.