• pic1
  • pic2
  • pic3
  • pic4
  • pic5
  • pic6
  • pic7
  • pic8
  • pic9
  • pic10
  • pic11
  • pic12
  • pic13
  • pic14
  • pic15
  • pic16
  • pic17
  • pic18
  • pic19
  • pic20
  • pic21
  • pic22
  • pic23
  • pic24

Kontaktní informace

1. divize

jednatelka:Jaroslava Beranová kancelář:Ke Stírce 730/11
Praha 8
180 00
telefon:602 226 090 číslo bankovního účtu:157674433/0300 email:jaroslava.beranova@ivex.cz webová stránka 1. divize IVEX, s.r.o., 1. divize

2. divize

jednatelka:PhDr.Věra Jirásková kancelář:Vranice 22
Uhlířské Janovice
285 04
telefon:603 767 703 (T-mobile)
725 440 159 (O2)
účetnictví a organizace kurzůLinda Jirásková, DiS
tel.: 739 217 354 (T-mobile)
číslo bankovního účtu:1217640011/0100 email:vera.jiraskova@ivex.cz

Kancelář - návštěvy

Ke Stírce 730/11
Praha 8
180 00
pozn.: po telefonické domluvě

Učebny

Londýnská 782/34
Praha 2
120 00

Holečkova 104/4
Praha 5
150 00

Ke Stírce 730/11
Praha 8
180 00

Fakturační a doručovací adresa

Název a sídlo firmy, doručovací a fakturační adresa:
IVEX, s.r.o. Lohniského 848/17 152 00 Praha 5 - Hlubočepy IČ: 45277460

Partnerské weby

Autorizace udělené
IVEX, s.r.o.

Kuchař (úplná kvalifikace) --- Praha
Název kurzuKuchař (úplná kvalifikace) --- Praha
- Příprava teplých pokrmů
- Příprava pokrmů studené kuchyně
- Příprava minutek
NSK kód(65-001-H), (65-002-H), (65-004-H) Profesní kvalifikace
Charakteristika kurzu a informace o závěrečné zkoušceNabídka pro zájemce o úplnou kvalifikaci v oboru Kuchař k získání Živnostenského listu. Skládá se ze tří profesních kvalifikací: Příprava teplých pokrmů (65-001-H), Příprava pokrmů studené kuchyně (65-002-H) a Příprava minutek (65-004-H). Výstupní doklad lze použít v rámci povinného souboru profesních kvalifikací k vydání Živnostenského oprávnění. Se souborem osvědčení o profesních kvalifikacích je možno se přihlásit na SOU k závěrečné zkoušce k získání výučního listu.
Náplň programuV rámci programu probíhá kombinovaný přípravný kurz, v rámci kterého se skládají tři zkoušky profesních kvalifikací Příprava teplých pokrmů, Příprava minutek, Příprava pokrmů studené kuchyně.
Obsah zkoušekKe stažení zde: PDF PDF PDF
Nejbližší termín zahájení a kde 19. 9. 2018 v Praze
Termín zahájení/ukončeníZahájení: 19. 9. 2018
Ukončení: 17. 12. 2018
Vyučovací celkyKuchařská technologie, potraviny a výživa, hospodářské výpočty a evidence, stolničení
Rozsah kurzu230 hodin (z toho 140 hodin teorie a 90 hodin praxe)
Systém výukyVýuka teorie 2x týdně, 1. část zejména pondělky a středy, 2. a 3. část zejména úterky a čtvrtky v odpoledních hodinách. Výukové dny a časy závisí na aktuálních časových možnostech lektorů.
Cena kurzu 25.000,- (cena balíčku včetně zkoušek před autorizovanou osobou; cena se může navýšit v případě, že záloha na průběh zkoušek profesních kvalifikací nepokryje náklady ze strany externích autorizovaných osob; v ceně nejsou zahrnuty učebnice)
Informace k ceněUvedená cena platí pouze pro samoplátce Při úhradě úřady práce se musí objednat jednotlivé profesní kvalifikace každá samostatně (od zaří 2018 bude navýšena hodinová dotace)
Adresa učebnyLondýnská 34, Praha 2
Odborné pracovištěHolečkova 4, Praha 5, Londýnská 34, Praha 2 nebo ZŠ Barrandov, Praha 5
PořádáIVEX, s.r.o. – 2. divize, PhDr. Věra Jirásková
KancelářKe Stírce 11, Praha 8 - návštěvy po telefonické domluvě
Telefon603 767 703
Emailvera.jiraskova@ivex.cz
Bankovní spojeníč.ú. 1217640011/0100, KB Praha 1
Úhrada kurzovnéhobankovním převodem nebo v hotovosti při zahájení kurzu
Sídlo firmy - doručovací adresaLohniského 848/17, 152 00 Praha 5 - pouze pro písemný styk
452 77 460
Místo konáníPlzeň
Datum zahájení / ukončenípo sestavení skupiny
Rozsah kurzu230 hodin (z toho 150 hodin teorie a 80 hodin praxe)
Systém výuky2x týdně výuka teorie v odpoledních hodinách
Cena kurzu25.000 Kč (cena balíčku včetně zkoušek před autorizovanou osobou se může navýšit v případě, že záloha na průběh zkoušek profesních kvalifikací nepokryje náklady ze strany externích autorizovaných osob)
Adresa učebnyPobřežní ul., Dům odborových svazů, Plzeň
Odborné pracovištěadresa bude upřesněna
Místo konáníTřešť
Datum zahájení / ukončenípo sestavení skupiny
Rozsah kurzu230 hodin (z toho 150 hodin teorie a 80 hodin praxe)
Systém výuky1 x za 14 dní výuka teorie pátek odpoledne a sobota celodenně
Cena kurzu25.000 Kč (cena balíčku včetně zkoušek před autorizovanou osobou se může navýšit v případě, že záloha na průběh zkoušek profesních kvalifikací nepokryje náklady ze strany externích autorizovaných osob)
Adresa učebnySOŠ K Valše 38, Třešť
Odborné pracovištěadresa bude upřesněna
PoznámkaPovinný zdravotní průkaz. Praktický výcvik podle dohody s účastníkem.
Přípravu na zkoušku před autorizovanou osobou lze domluvit také formou individuálních konzultací.

Tabulku lze také stáhnout: PDF ODT DOC

Přihláška do kurzu ke stažení: PDF ODT DOC

Online přihláška
Kuchař - Úplná kvalifikace
Praha 19.9.2018 Plzeň po sestavení skupiny Třešť po sestavení skupiny
230 hodin
25.000 Kč (cena balíčku se může navýšit)
Zadejte validní e-mailovou adresu!
Vyplňte vaším dotazem/zprávou!
Souhlasím s obchodními podmínkami

Žadatel zároveň uděluje souhlas se zpracováním osobních údajů dle §5 odst. 2 zákona č. 101/2000 Sb.