• pic1
  • pic2
  • pic3
  • pic4
  • pic5
  • pic6
  • pic7
  • pic8
  • pic9
  • pic10
  • pic11
  • pic12
  • pic13
  • pic14
  • pic15
  • pic16
  • pic17
  • pic18
  • pic19
  • pic20
  • pic21
  • pic22
  • pic23
  • pic24

Kontaktní informace

1. divize

jednatelka:Jaroslava Beranová kancelář:Ke Stírce 730/11
Praha 8
180 00
telefon:602 226 090 číslo bankovního účtu:157674433/0300 email:jaroslava.beranova@ivex.cz webová stránka 1. divize IVEX, s.r.o., 1. divize

2. divize

jednatelka:PhDr.Věra Jirásková kancelář:Vranice 22
Uhlířské Janovice
285 04
telefon:603 767 703 (T-mobile)
725 440 159 (O2)
účetnictví a organizace kurzůLinda Jirásková, DiS
tel.: 739 217 354 (T-mobile)
číslo bankovního účtu:1217640011/0100 email:vera.jiraskova@ivex.cz

Kancelář - návštěvy

Ke Stírce 730/11
Praha 8
180 00
pozn.: po telefonické domluvě

Učebny

Londýnská 782/34
Praha 2
120 00

Holečkova 104/4
Praha 5
150 00

Ke Stírce 730/11
Praha 8
180 00

Fakturační a doručovací adresa

Název a sídlo firmy, doručovací a fakturační adresa:
IVEX, s.r.o. Lohniského 848/17 152 00 Praha 5 - Hlubočepy IČ: 45277460

Partnerské weby

Autorizace udělené
IVEX, s.r.o.

Příprava teplých pokrmů
Název kurzuPříprava teplých pokrmů --- Praha
NSK kód(65-001-H) Profesní kvalifikace
Charakteristika kurzu a informace o závěrečné zkoušceKurz je koncipován jako přípravný kurz na zkoušku před autorizovanou osobou. Pro vydání živnostenského oprávnění lze použít soubor tří osvědčení o profesní kvalifikaci, s tímto souborem se lze též přihlásit na učiliště společného stravování k závěrečným zkouškám.
Obsah zkouškyKe stažení zde: PDF
Připravovaný kurz 22. 1. 2018 v Praze
Termín konáníZahájení kurzu: 22. 1. 2018 - Ukončení kurzu: 6. 4. 2018
Vyučovací celkyKuchařská technologie, potraviny a výživa, hospodářské výpočty a evidence, stolničení
Rozsah kurzu150 hod. + 7 hod. zkouška (z toho 70 hodin teorie a 80 hodin praxe)
Systém výuky Výuka teorie 2x týdně, zejména pondělky a středy odpoledne podle aktuálních časových možností lektorů.
Cena kurzu 12.000,- (cena včetně odborné zkoušky; v ceně nejsou zahrnuty učebnice)
Adresa učebnyKe Stírce 11, Praha 8 Kobylisy
Odborné pracovištěChabařovická 4/1125, Praha 8
PořádáIVEX, s.r.o. – 2. divize, PhDr. Věra Jirásková
KancelářKe Stírce 11, Praha 8 - návštěvy po telefonické domluvě
Telefon603 767 703
Emailvera.jiraskova@ivex.cz
Bankovní spojeníč.ú. 1217640011/0100, KB Praha 1
Úhrada kurzovnéhobankovním převodem nebo v hotovosti při zahájení kurzu
Sídlo firmy - doručovací adresaLohniského 848/17, 152 00 Praha 5 - pouze pro písemný styk
452 77 460
Místo konáníPlzeň
Datum zahájení / ukončenípo sestavení skupiny
Rozsah kurzu150 hod. + 7 hod. zkouška (z toho 70 hodin teorie a 80 hodin praxe)
Systém výuky2x týdně výuka teorie v odpoledních hodinách
Cena kurzu12.000,- Kč (včetně odborné zkoušky)
Adresa učebnyPobřežní ul., Dům odborových svazů, Plzeň
Odborné pracovištěadresa bude upřesněna
Místo konáníTřešť
Datum zahájení / ukončenípo sestavení skupiny
Rozsah kurzu150 hodin (z toho 70 hodin teorie a 80 hodin praxe)
Systém výuky1 x za 14 dní výuka teorie pátek odpoledne a sobota celodenně
Cena kurzu12.000,- Kč (včetně odborné zkoušky)
Adresa učebnySOŠ K Valše 38, Třešť
Odborné pracovištěadresa bude upřesněna
PoznámkaPovinný zdravotní průkaz. Praktický výcvik podle dohody s účastníkem.
Přípravu na zkoušku před autorizovanou osobou lze domluvit také formou individuálních konzultací.

Tabulku lze také stáhnout: PDF ODT DOC

Přihláška do kurzu ke stažení: PDF ODT DOC

Online přihláška
Příprava teplých pokrmů
Praha 22. 1. 2018 Plzeň Třešť po sestavení skupiny
150 hodin
12.000,- Kč (včetně odborné zkoušky)
Zadejte validní e-mailovou adresu!
Vyplňte vaším dotazem/zprávou!
Souhlasím s obchodními podmínkami

Žadatel zároveň uděluje souhlas se zpracováním osobních údajů dle §5 odst. 2 zákona č. 101/2000 Sb.